Messinkinen paloliitin letkukaralla DN50 x 19 mm

Kotimaisia paloliittimiä on kolmea eri nimelliskokoa. Kahden tuuman kynsivälisissä letkuliittimissä letkukaula on kiinteä. Sen sijaan kolmen ja neljän tuuman kynsivälisissä letkuliittimissä letkukaula ja kynsiosa ovat erillisiä, jolloin letkukaula on pyörivä. Kolmen ja neljän tuuman kynsivälillä olevat letkuliittimet on varustettu kahvalla käytön helpottamiseksi.

Olemme kiinnittäneet eritystä huomiota paloliittimiemme kiderakenteeseen. Itse kehittämämme valumenetelmän / muottitekniikan ansiosta, tuotteidemme kiderakenne saadaan muokattua niin, että tuotteemme ovat todella sitkeitä ja kestäviä ja siksi myös erittäin turvallisia käyttää. VTT:n testissä paloliittimemme ovat kestäneet vahingoittumattomina ja edelleen vuotamattomina 75 bar paineen.

JM-Valun paloliittimet on testautettu VTT Expert Services Oy:llä standardin SFS-EN 671-1 kohdan F7 mukaisesti (VTT-S-05218-15). Ne on valmistettu korkealaatuisesta kotimaisesta alumiinista tai sinkkikadon kestävästä messingistä.

Kaikki JM-Valun paloliittimet ovat varastotuotteina heti saatavilla. Toimitukset jopa samana päivänä.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kynsiväli: 68 mm. Letkukaran pituus 36 mm.

Tämän tuotteen hiilijalanjälki on 0,66 kg Co2-ekv. Valmistamiemme tuotteiden hiilijalanjäljen muodostumista seurataan jatkuvalla seurannalla, ja tuotteidemme hiilijalanjälki pyritään mahdollisuuksien mukaan minimoimaan.

Tuotekoodit

EAN-koodi: 6430048800425
LVI-koodi: 2950517