Alumiininen paloliittimen kannenlukitsija DN80

Paloliittimen kannet ovat U-kahvallisia, joten niitä on helppo käyttää. Kannet voi lukita lukitusraudalla, tai kehittelemällämme kannenlukitsijalla. Tarvittaessa kannet voidaan varustaa myös ketjulla.

Olemme kiinnittäneet eritystä huomiota paloliittimiemme kiderakenteeseen. Itse kehittämämme valumenetelmän / muottitekniikan ansiosta, tuotteidemme kiderakenne saadaan muokattua niin, että tuotteemme ovat todella sitkeitä ja kestäviä ja siksi myös erittäin turvallisia käyttää. VTT:n testissä paloliittimemme ovat kestäneet vahingoittumattomina ja edelleen vuotamattomina 75 bar paineen.

JM-Valun paloliittimet on testautettu VTT Expert Services Oy:llä standardin SFS-EN 671-1 kohdan F7 mukaisesti (VTT-S-05218-15). Ne on valmistettu korkealaatuisesta kotimaisesta alumiinista tai sinkkikadon kestävästä messingistä.

Kaikki JM-Valun paloliittimet ovat varastotuotteina heti saatavilla. Toimitukset jopa samana päivänä.

Lisätiedot

Lisätiedot

Estää kannen luvattoman aukaisun. Lukitsija tarvittaessa murrettavissa, jos lukon avain ei ole saatavilla. Soveltuu myös ketjulla varustetuille kansille. Soveltuu sekä alumiinisille että messinkisille kansille.

Valmistamiemme tuotteiden hiilijalanjäljen muodostumista seurataan jatkuvalla seurannalla, ja tuotteidemme hiilijalanjälki pyritään mahdollisuuksien mukaan minimoimaan.