JM-VALU OY - Fullservice metallgjuteri

JM-VALU OY - gjutgods av aluminium och mässing

JM-VALU OY - Brandarmaturer för hemmet direkt från tillverkaren

JM-Valu Oy tillhör den högsta AAA-kreditkategorin

Föregående bild
Nästa bild

Inhemskt familjeföretag

Brandarmaturer som tillverkas av JM-Valu är hushållsarbete.

Kvalitet är en hedersfråga för oss och vid tillverkning av kopplingar ägnar vi särskild uppmärksamhet inte bara åt hög kvalitet utan även på säkerheten. Aluminiumet vi använder är inhemskt.

Genom att köpa kontakter tillverkade på andra sidan jordklotet vet du inte nödvändigtvis hur ansvarsfullt och hur säkra produkterna är tillverkade. Genom att köpa brandbeslag tillverkade av JM-Valu stödjer du samtidigt inhemskt kvalitetsarbete och du kan vara säker på att produkterna håller hög kvalitet och tillverkas just med miljöhänsyn.

Våra brandarmaturer uppfyller standarden SFS 3798 och de har testats av VTT Expert Services Oy i enlighet med punkt F7 i standarden SFS-EN 671-1 (VTT-S-05218-15).
Nästan alla brandarmaturer vi tillverkar är avsedda att användas endast på trycksidan. Undantaget är de fyra tums brandarmaturer som är utrustade med en sug-/trycktätning. De är lämpliga för användning på både tryck- och sugsidan.

Alla JM-Valus brandarmaturer finns omgående tillgängliga som lagerprodukter.

Produkter

JM-Valu Oy är Finlands ledande tillverkare av brandbeslag i hemmet. Vårt urval av högkvalitativa brandbeslag omfattar både aluminium och mässingsbeslag, och allt direkt från vårt lager.

Om det inte finns några kopplingar i vårt urval som möter våra kunders behov, tack vare vår egen formkonstruktion och tillverkning, kan vi utveckla en ny produkt, även på några dagar.

Miljö

Miljöfrågorna spelar en central roll i all JM-Valu Oy:s verksamhet, eftersom ren natur är särskilt viktig för oss alla. I alla produktionsled bör man ta hänsyn till produktionens miljöpåverkan. På JM-Valu vill vi göra vårt för att ta hand om naturens renhet, med särskild uppmärksamhet på miljövänligheten i vår produktion, och vi bär vårt eget ansvar för en renare morgondag.