Messinkiset muunnosliittimet/väliliittimet

JM-Valun valmistamat paloliittimet ovat kotimaista työtä. Laatu on meille kunnia-asia ja liittimien valmistuksessa kiinnitämme erityistä huomiota paitsi korkeaan laatuun myös turvallisuuteen. Käyttämämme alumiini on kotimaista. Ostamalla maapallon toisella puolella valmistettuja liittimiä, et välttämättä tiedä kuinka vastuullisesti ja kuinka turvallisiksi tuotteet on valmistettu. Ostamalla JM-Valun valmistamia paloliittimiä, tuet samalla kotimaista laatutyötä ja voit olla varma, että tuotteet ovat laadukkaita ja valmistettu tarkasti ympäristönäkökohdat huomioon ottaen.

Paloliittimemme ovat standardin SFS 3798 mukaisia, ja ne on testautettu VTT Expert Services Oy:llä standardin SFS-EN 671-1 kohdan F7 mukaisesti (VTT-S-05218-15). Lähes kaikki valmistamamme paloliittimet on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan painepuolella. Poikkeuksena ovat neljän tuuman paloliittimet, jotka on varustettu imu/paine-tiivisteellä. Ne soveltuvat käytettäväksi sekä paine- että imupuolella.

JM-Valu Oy:n tuotteet on valmistettu laatu- ja ympäristöjärjestelmän kontrollin mukaisesti, joka täyttää ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 vaatimukset ja on sertifioitu Bureau Veritas Certificationin toimesta sertifikaatilla numero:

FIHSK8898372AB.